RehaMedicAL

Tadeja Polak

dipl. fizioterapevtka

Že od nekdaj je vedela, da jo bo ljubezen do gibanja, zdravega načina življenja in dela z ljudmi vodila v zdravstveno smer, zato je bila izbira fizioterapevtskega poklica seveda smiselna.

Tekom izobraževanja je opravljala delo v KRC Hrastnik, kot animatorka otrok, vodila je tudi šolo športa za malčke in starejše, kjer je razvila ljubezen do dela z otroki, ki se je tekom študija samo še poglobila, zato je vedela, da se v življenju želi usmeriti v področje pediatrije. Tudi v sklopu študija je nadaljevala s številnimi gibalnimi aktivnostmi za otroke v Trbovljah, poleg gibalnih otroških delavnic z animacijami. Fizioterapevtske izkušnje je Tadeja pridobila v ambulantni fizioterapevtski dejavnosti ZP Vojnik, za tem Splošni bolnišnici Trbovlje, znanje pa še dodatno poglabljala v Zavodu Glazija, kjer je poleg nevrofizioterapije izvajala tudi senzorno integracijo otrok, uporabljala Bobath pristop in PNF metode.

Zaveda se, da je za delo z ljudmi potreben pristen in empatičen odnos ter srčen pristop k delu, zato z največjim zadovoljstvom opravlja delo v Reha Medical centru, kjer skupaj dosegamo male zmage in izpolnjujemo svoje osnovno poslanstvo.

 

Scroll to Top