Upravljavec osebnih podatkov:

REHA MEDICAL, Patricija Goubar s.p., Šmatevž 43, 3303 Gomilsko.

matična številka: 7167881000, davčna številka: 19207999.

Za obdelavo naročil potrebujemo nekatere Vaše osebne podatke, ki jih bomo upravljali v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1 in GDPR).

Zagotavljamo Vam, da bodo Vaši osebni podatki, ki jih bomo od Vas pridobili, varovani v skladu z določili ZVOP-1 in GDPR. Vsi posredovani osebni podatki so namenjeni izključno uporabi naših storitev, administraciji storitev in tržnim raziskavam.

Na podlagi naročila bomo zbirali določene podatke o Vašem obisku spletne strani, kot so:

– IP številka priključka preko katerega dostopate do naše spletne strani,
– tip naprave s katere dostopate,
– povratne informacije, pridobljene na podlagi piškotkov (cookies),
– vaše ime in priimek,
– vaš elektronski naslov,

Vaše osebne podatke bomo zbirali in obdelovali z namenom:


– analize obiska in časovne dolžine zadrževanja na naši spletni strani.

V zbirko osebnih podatkov bomo po izvedbi naročila shranili:

– naziv oz. ime in priimek naročnika,
– naslov naročnika,

Podatke, ki jih bomo pridobili na podlagi vašega naročila, bomo uporabljali ali razkrili le za namene, zaradi katerih smo jih z Vašim privoljenjem zbirali oziroma na zahtevo uradnih organov Republike Slovenije. Razkrijemo jih tudi lahko, če je takšno ravnanje določeno v zakonu ali v dobri veri, da je takšno ukrepanje potrebno zaradi skladnosti z zakonskimi odredbami, sodnih postopkov proti upravljavcu podatkov, zaščite in varovanja pravic ter lastnine upravljavca podatkov ali v nujnih okoliščinah zaradi zaščite osebne varnosti zaposlenih pri upravljavcu osebnih podatkov ali javnosti.

S sprejemom splošnih pogojev poslovanja

– soglašate, da vam bomo v skladu s 109. členom Zakona o elektronskih komunikacijah kot kupcu naših storitev občasno na vaš e-poštni naslov poslali e-novice ali marketinško sporočilo za izključno naše storitve.

V kolikor tega ne želite nam to pripišite ob naročilu. Vendar se lahko kasneje kadarkoli odjavite z našega mailing-poštnega seznama s tem, da odgovorite na našo e-pošto s pripisom ODJAVA.

Politiko zasebnosti lahko občasno spremenimo oziroma posodobimo.

V tem primeru bomo ustrezno tudi spremenili datum ustrezne spremembe.

Datum: 01.04.2021