Subtraction-3.svg

Reha Medical

Zakaj izbrati nas?

zakaj izbrati nas RehaMedical

Reha Medical center predstavlja celoto, kjer se združujejo poti strokovnosti, kvalitete ter srčnosti.

Ker se zavedamo raznolikosti potreb vsakega posameznika ponujamo širok spekter obravnav, ki temeljijo na celostnem in popolnoma individualiziranem pristopu.

Tukaj smo za vas s posluhom in srcem, saj je to, da vam nudimo pomoč na vaši življenjski poti, naše poslanstvo. 

Naš strokovni kader

S posluhom in srcem tukaj za Vas.

patricija

Patricija Goubar

visokošolska viš. predavateljica, mag.org., dipl.fiziot., spec., ASIT, MDT, MFRT, vel.svet.
Področje dela: Direktorica, pediatrična fizioterapija, spec. fizioterapija odraslih, Bownova terapija, Senzorna integracija.
Julija Polič Trčak

Julija Polič Trčak

dipl.fizioterapevtka, Bobath terapevtka
Področje dela: pediatrična fizioterapija in fizioterapija odraslih, Bownova terapija.
tadeja polak

Tadeja Polak

dipl.fizioterapevtka
Področje dela: pediatrična fizioterapija in fizioterapija odraslih, Bownova terapija
Sara Hribernik

Sara hribernik

dipl.fizioterapevtka
Področje dela: pediatrična fizioterapija in fizioterapija odraslih, Bownova terapija
Ines Ramšak

Ines ramšak

dipl.fizioterapevtka
Področje dela: pediatrična fizioterapija in fizioterapija odraslih, Bownova terapija
denis

Denis Furlani

svetovalec/terapevt
Področje dela: čustveno vedenjska terapija
persona-01

Adrijana Podpečan

Dipl.delovna terapevtka, razvojna dipl.fizioterapevtka s spec.znanji RNO Bobath
Področje dela: pediatrična fizioterapija, nevro fizioterapija,
renato

Renato Brunšek

ing. informatike, razvojni kineziolog
Področje dela: vodja IT rešitev, organizacija
persona-01

Andrej Mlakar

dr. med, spec. pediater, spec. nevrolog
Področje dela: zdravnik, Dispanzer za Otroke

NAŠI PARTNERJI

Subtraction-3.svg

Osnovna šola Glazija Celje

Šola za otroke s posebnimi potrebami


Sodelujoči partner v projektu SC VSI

Strokovni center VSI

Mreža strokovnih institucij za podporo otrokom s posebnimi potrebami in njihovimi družinami.

Zasebni vrtec Bambi

Rehabilitacijski center Reha Medical sodeluje tudi z vzgojno varstvenim zavodom, zasebnim vrtcem Bambi, z integracijo razvojno gibalnih uric in vadbic za malčke vseh starostnih oddelkov in enot (Rečica ob Paki in Braslovče), v jutranji program

CVIU Velenje

Morda drugačni, a enakopravni!

Center za vzgojo, izobraževanje in usposabljanje Velenje Sodelujoči partner v projektu SC VSI
upi-logo2

UPI–Ljudska univerza Žalec​

UPI – ljudska univerza Žalec je javni zavod za izobraževanje odraslih in mladine, s katerim Reha Medical sodeluje že vrsto let. V sklopu preventivnih programov za zdravje z gibanjem, skupaj sodelujemo že 18 leto skozi

Alma Mater Europaea

Samostojna mednarodna visokošolska izobraževalna ustanova Sodelujoči partner v projektu SENZIN

NAŠI SRČNI DONATORJI

Reha MedicAL

“ROJSTVO” našega Centra

Kot mamica in ženska sem bila velikokrat postavljena v čevlje iskalca različnih zdravstvenih storitev na preventivni in kurativni ravni, zase, za bližnje ali za svoja otročka. Kljub dejstvu dolgoletnega delovanja kot strokovna zdravstvena delavka in poznavanja širokega spektra poti reševanja  marsikatere nastale zdravstvene situacije, obolenja, motnje ali le težave, sem se velikokrat znašla v senci številnih dvomov, negativnih presenečenj in predvsem obupa v iskanju optimalnih rešitev. Situacija le ni tako brezupna in »črna«, dokler dogodek dotiče samega sebe, vendar, ko pa je govora o naših najdražjih, najbližjih osebah, še posebej o naših največjih zakladkih – otrocih, pa se situacija korenito spremeni in nas postavi pred dejstvo, da smo pripravljeni premikati meje nezmogljivega.

Verjamem, da ni velikokrat težava v nas, zdravstvenih delavcih, ampak v neljubem, neoptimalnem sistemu, ki velikokrat okvirja in zožuje kakovost ter razpoložljivost marsikaterih javno dostopnih zdravstvenih storitev. S tem razlogom smo dostikrat pacienti, mali in veliki, prepuščeni samemu sebi, brez usmeritev in potrebnih informacij.  In žalostno je, da se tako človek, ki potrebuje strokovno pomoč, sreča s poplavo informacij in ponudb (tudi s strani nestrokovnega osebja) na našem trgu, ki velikokrat popelje celo v napačno zdravljenje ali poslabšanje stanja. 

Izkoristiti znanje in osebne izkušnje je ključno…

Kot visokošolska višja predavateljica si prizadevam širiti svoje znanje in izkušnje, z visoko ravnjo etičnosti in empatije, tako študentom fizioterapije, kakor tudi kot doktorandka na znanstvenem raziskovalnem področju, predvsem s tujimi dokazanimi smernicami.  Ker pa se v svoji dolgoletni praksi velikokrat srečujem s predhodno opisanimi pacienti, istočasno pa sem bila tudi sama v čevljih »izgubljene« pacientke ter mamice, sem svojemu življenjskemu poslanstvu zapisala dodaten cilj (zaobljubo). In to je: razviti odraslim in našim malim pacientom dostopen, s strokovnimi  informacijami podprt, predvsem pa strokoven, interdisciplinaren in v razvoj usmerjen Rehabilitacijski center. Center, ki bo namenjen predvsem ranljivim ciljnim skupinam znotraj področij pediatrije, ginekologije in porodništva (tudi onkologije), ob tem pa tudi neprecenljivi preventivni dejavnosti in rehabilitaciji moških.

Ker nam je mar…

Tako sem sedaj hvaležno deležna novega rojstva Interdisciplinarnega Centra, ki združuje skrbno izbrane, srčne, visoko strokovne sodelavce – strokovnjake svojih področij, s katerimi želimo biti del pozitivne zgodbe odraslih – žensk, mamic, moških, otročkov, ne nazadnje družin.

Mozaik naših vrednot je usmerjen v dostopnost do strokovnih obravnav vsem, katerim predstavljajo temelj do normalne kakovosti življenja. Zato sem ponosna, da so našo srčnost prepoznala in uslišala številna Društva, Zveze in humanitarne organizacije, s katerim se trudimo zagotavljati finančna sredstva za potrebne terapevtske obravnave ranljive skupine – otrok, naših malih borcev.

Tu smo za vas….s posluhom in s srcem.

Patricija Goubar

Vizija

V zdravstveno rehabilitacijskem prostoru želimo biti prepoznavni po strokovnosti, odličnosti, kakovosti in zglednem odnosu do pacientov, dela, razvoja in končnega zadovoljstva uporabnikov naših storitev.

 

Vrednote

Naš razvoj, usmeritev, prizadevanje in delo temeljijo na osnovnih vrednotah kot so:

  • STROKOVNOST
  • VISOKA ODGOVORNOST
  • KAKOVOST
  • VARNOST
  • POŠTENOST
  • SPOŠTOVANJE in
  • MEDSEBOJNO SODELOVANJE
  • DOSTOPNE CENE